Ha esetleg úgy alakul, hogy Rick Perry eltűnik az elnökválasztási kampány süllyesztőjében, azt biztosan mindenki bánni fogja, aki a politikára nemcsak véres komolysággal, hanem mint a szórakoztatóipar egyfajta sajátos leágazásaként tekint. Perry már megajándékozott bennünket egy kínosan szórakoztató pillanattal az egyik tévévitában, most pedig egy választási fórumon mondott két nagy hülyeséget. Ráadásul mindezt sikerült egyetlen rövid mondatban megtennie.


Perry számít a fiatalok szavazatára - Forrás: Rickperry.org

A texasi kormányzó a New Hampshire-i Manchasterben találkozott főiskolai diákokkal, és viccelődve megjegyezte nekik, nagyon örömmel fogadná a szavazatukat, már ha 2012. november 12-ig betöltik a 21. életévet. Ezzel a poénnal csak két gond van: egyrészt az Egyesült Államokban 18 évtől jár a választójog (bár a felnőtté válásnak valóban egyfajta határa a 21 év, onnantól lehet például alkoholt vásárolni), másrészt az elnökválasztás nem 2012. november 12-én, hanem november 6-án lesz.

A CNN szerint Perry láthatóan nem jött rá arra, hogy hibázott, de a közönség tagjai közül többen nevettek. Valószínűleg ők is azok közé tartoznak, akik bánni fogják, ha Perry kiesik a mezőnyből.